top of page

Om InMyLivingRoom

Hvem er vi og hvordan takler vi livet?

Kevin har vokst opp i Norge. Han har jobbet som danser, koreograf, skuespiller og musiker. Han er drevet av en bevisst forpliktelse til medmennesker og samfunnet, og han har et virkelig ønske om å være en positiv kilde til inspirasjon.

I opplevelsen InMyLivingRoom deler han av sine erfaringer med publikum og tar de med på en intim visning.

Hos Kouame

Vokalist og multiinstrumentalist Kouame Sereba fortryller publikum med sang, perkusjon, dodo (afrikansk munnbue), djembetromme, kalimba (tommelpiano) og historier. Hans musikalske reiser går gjerne til Elfenbenskysten og den rikholdige musikktradisjonen og fortellerkulturen han vokste opp med. 

 

Konsertene hans er alltid unike. Han inviterer publikum til å bli med, både med stemme, hender og føtter. Det loves musikk, sang, rytme og glede – noe som kan oppsummeres i ett eneste ord på hans morsmål: «SAH»! 

 

Sereba har siden han flyttet til Norge i 1984, spilt en aktiv rolle i norsk kulturliv, med både soloprosjekter og musikalske samarbeid innen jazz, folkemusikk, samtidsmusikk og moderne afrikansk musikk. Bak seg har han tusenvis av konserter – fra scener i Sør-Afrika, Kina, Japan og Norge så vel som på Grønland. Alltid med musikkgleden i fokus. 

bottom of page